Ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμού ιδρύθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1977 και έχει σαν σκοπό:

α) την ανάληψη δραστηριότητας για την ανάπτυξη της πολιτιστικής ζωής στο χώρο του χωριού μας, καθώς επίσης και η προσπάθεια δημιουργίας κατάλληλων συνθηκών για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, όσον αφορά τα πολιτιστικά, κοινωνικά και επιστημονικά θέματα για την ανύψωση του πνευματικού και γενικά του πολιτιστικού επιπέδου των μελών του και όλων των κατοίκων του χωριού μας.

β) η προβολή και προώθηση των κοινωνικών και γενικά όλων των προβλημάτων του χωριού και η ανάπτυξη δραστηριότητας για την ουσιαστική συμβολή στην επίλυσή τους με κάθε νόμιμο μέσο.

γ) η καλλιέργεια και η ανάληψη προσπάθειας για τη διάδοση των ανθρωπιστικών ιδεωδών, που εκλεπτύνουν τον χαρακτήρα και ανυψώνουν τον άνθρωπο σαν πνευματική οντότητα.

δ) η δημιουργία και η καλλιέργεια στενών δεσμών αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και συχνής επικοινωνίας μεταξύ των νέων του χωριού και κατ' επέκταση όλης της επαρχίας, και η επωφελής αξιοποίηση των δυνάμεων εκείνων που υπάρχουν χωρίς να παρουσιάζουν κάμπια δραστηριότητα, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον συντονισμό όλων των μέσων στα πλαίσια μιάς αληθινής, ευγενικής συνεργασίας και άμιλλας μεταξύ τους.

ε) η συνεργασία με άλλες ομάδες ή συλλόγους για τον συντονισμό ενεργειών πάνω στην αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων, την ανταλλαγή απόψεων και την αμοιβαία συμπαράσταση, ώστε να υπάρξουν αποτελέσματα πλέον ευνοϊκά και χρήσιμα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 00:31
Διαχειριστής

Selfies labore, leggings cupidatat sunt taxidermy umami fanny pack typewriter hoodie art party voluptate. Listicle meditation paleo, drinking vinegar sint direct trade.

www.themewinter.com