Ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, θα ήθελε να ευχαριστήσει τα παρακάτω μέλη και φίλους του, οι οποίοι στήριξαν με τη χορηγία τους το εγχείρημά μας για την αγορά ενός φορητού καρδιογράφου Mortara ELI 230 για την κάλυψη των αναγκών τόσο των μελών μας, όσο και για την κάλυψη των αναγκών τυχόν εκτάκτων περιστατικών των κατοίκων  του Δρυμού και για την συμπλήρωση του ποσού για την αγορά ενός φαρμακείου Α" Βοηθειών για την κάλυψη των αναγκών των εκδηλώσεών μας:

ΓΕΡΟΘΑΝΑΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ
ΤΣΙΟΥΜΛΕΚΗ Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΟ
ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗ ΗΛΙΑ

Στην παρούσα φάση, και μετά την αγορά του καρδιογράφου που έγινε πριν από δεκαπέντε ημέρες, είμαστε στη συγκέντρωση ονομάτων εθελοντών κατοίκων του Δρυμού (νοσοκόμων, διασωστών, υπαλλήλων ΕΚΑΒ, κ.ά) που θα καλύψουν τις παραπάνω ανάγκες, μετά από εκπαίδευση που θα λάβουν από τον καρδιολόγο κ. Πατσιαλά Αθανάσιο ο οποίος θα στηρίξει το όλο εγχείρημά μας.

Για τον παραπάνω λόγο παρακαλούμε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο εν λόγω εγχείρημα να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού.

Η παρουσίαση του καρδιογράφου και του όλου σχεδίου υλοποιήσεως των παραπάνω θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού από τον καρδιολόγο κ. Πατσιαλά Αθανάσιο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)